bluenoterollers

De Blue Note Rollers, een conservatorium geschoold instrumentaal trio met zang, kenmerkt zich door haar veelzijdigheid, presentatie, passie en professionaliteit. Het repertoire bestaat uit een swingende en toegankelijke smeltkroes van mainstream Jazz, Blues, Pop, Motown, Bossa Nova, Latin, Soul en Nederlandstalig, maar ook uit Boogie-Woogie en Ballroom-Swing. Door het uitgebreide repertoire speelt dit trio zowel sfeer verhogende achtergrond muziek tijdens bijvoorbeeld recepties, diners en borrels, als op festivals, in cafe’s, tijdens feesten en op andere locaties waar er gedanst dient te worden. 

Het geluid van de Blue Note Rollers laat zich met saxofoon, piano/zang en contrabas typeren als aangenaam, stijlvol, speels, verrassend, feestelijk en tijdloos. Door hun ervaring kunnen zij op het moment zelf inschatten of er wat zachter dient te worden gespeeld of dat er juist “een tandje” bij kan. Een extra mogelijkheid is om uw gasten op een originele manier te ontvangen met bijvoorbeeld contrabas en saxofoon muziek bij de deur/buiten en binnen met piano en zang. Verder is het mogelijk om uw avond door ons te laten presenteren. We kunnen ook een DJ regelen die ons optreden completeert en een daarbij horende lichtshow en/of geluidsset. Misschien is een stijlvolle vleugel wel iets voor op uw feest? Een muziekje tijdens de pauze? Deze opties en meer leggen we graag aan u voor tijdens een persoonlijk gesprek om zo van uw feest een succes te maken.

Arnoud de Graaff

Arnoud de Graaff

Saxofoons

Arnoud de Graaff is de saxofonist en heeft de laatste jaren zijn sporen verdiend in de jazz- en popmuziek. Zo is hij o.a. bekend van zijn werk met popdiva Caro Emerald. Met haar staat hij op het album wat het langst op nummer 1 heeft gestaan ooit in de Nederlandse hitlijsten. In de theaters is hij te zien en te horen met Mr. Boogie Woogie in de theatershows ‘A Tribute To Fats Domino‘, ‘The Big Easy’  en “Blueberry Hill”. Regelmatig is Arnoud op tournee in het buitenland, 2013 in Arizona VS, 2014 en 2015  in Brazilië met de instrumentale funk band “The Jig“. Regelmatig treedt hij op tijdens het North Sea Jazz festival en is hij werkzaam als studiomuzikant.

Jeroen Sweers:

Jeroen Sweers:

Piano & Zang

Jeroen Sweers, de pianist en zanger, staat in Nederland alom bekend als een Boogie-Woogie virtuoos. Hij trad op met Jaap Dekker in theatershow the Grand Piano Boogie Train en deed veel nationale en internationale festivals aan met zijn eigen Jeroen Sweers Boogie Woogie band. Zo speelde hij o.a. op festivals in Noorwegen, Zwitserland, Zuid Korea, Frankrijk, Engeland, Duitsland en Belgie. Van het North Sea Jazz festival tot het internationale boogie-woogie festival Holland. Tevens nam hij een plaat op in de beroemde Sun Studio in Memphis Tennessee, USA. Jeroen voelt zich als pianist / zanger thuis in de stijlen jazz, blues, new orleans en rock ‘n’ roll. Vooral in deze laatste stijl is Jeroen op het ogenblik bezig om furore te maken. Met de band ‘Them Lewis Boys‘, A Tribute To Jerry Lee Lewis, is Jeroen hard op weg om de Nederlandse Jerry Lee te worden.

René Postma

René Postma

Contra Bas

René Postma is de (contra) bassist. In 2000 is hij afgestudeerd op contrabas aan het Artez conservatorium, lichte muziek waar hij Jeroen en Arnoud heeft leren kennen. In 2001 heeft hij hetzelfde gedaan voor basgitaar. Sindsdien spelen ze samen in verschillende bezettingen waaronder The Blue Note Rollers. Jeroen en René spelen daarnaast allebei bij Them Lewis Boys, een Jerry Lee Lewis tribute die veel speelt op jazz, blues en popfestivals in Nederland maar ook in Noorwegen, Engeland en België. René speelt naast jazz en pop ook graag klassiek en is eigenaar van De Geluidwerkplaats. De Geluidwerkplaats is een productie bedrijf voor muziek en sounddesign voor films, commercials en podcasts.